Dyrlæge

Dyreklinikker der tager hånd om dyrene

I de fleste byer ligger der en dyreklinik, som man kan tage til, hvis ens kæledyr bliver syg. Man besøger også dyrlægen af andre årsager udover sygdom, f.eks. i forbindelse med den årlige vaccination og sundhedstjek samtidig med, at ejerne kommer forbi for at købe foder samt andre produkter til dyret. Dyreklinikkerne i Roskilde og Store Merløse området har fået rigtig meget ros fra kunder og anbefaler dem varmt til andre. Dyrlægerne og veterinærsygeplejerskerne er dygtige til deres arbejde og møder altid deres kunder med et smil.

Derfor skal du vælge dem

Dyrlægerne i Store Merløse og Roskilde får rigtig mange henvendelser for folk, der gerne vil bruge dem som klinik. Der kommer rigtig mange kunder langvejs fra, og som gerne bruger den ekstra transport for, at komme til hos en af de dygtige dyrlæger. Det betyder meget for kunderne at deres dyr bliver behandlet ordentligt, hvilket de helt bestemt gør hos dyrlægerne i Store Merløse og Roskilde. Når man kommer ind på klinikkerne bliver kunderne mødt i øjenhøjde, hvilket også er gældende for deres kæledyr. Der bliver altid tildelt godbidder og spurgt ind til hvordan det går. Dyrlægerne og resten af personalet har meget erfaring både med nervøse, sky, bange og aggressive dyr, og har dermed nogle tilgange til, hvordan dyrene skal håndteres. De formår at få dyrene til at slappe af, hvilket er noget, som kunderne sætter stor pris på. For mange kunder er kæledyrene deres dyreste eje, hvilket betyder, at der naturligvis skal tages godt imod deres firbenede ven.

Du skal vælge dyrlægerne i Roskilde eller Store Merløse hvis du vil være sikker på at få den bedste kundeservice som mulig og en god vurdering fra en af dyrlægerne. Dyreklinikkernes priser er rimelige og på niveau med konkurrenternes. Klinikkerne kører ofte en del kampagner således, at man f.eks. kan komme ned og få katten neutraliseret til halv pris. Man skal holde godt øje med deres hjemmesider og facebook sider, så man ikke går glip af et godt tilbud. Dyreklinikkerne har et internt samarbejde med klinikkerne, der ligger i nærområdet. Mange af dem har også vagtsamarbejde således, at man kan fortælle kunderne hvem der har vagten og hvem de kan kontakte, hvis dyret bliver dårligt.

Hvad gør en dyreklinik god

Der er mange faktorer som er afgørende for, om kunder har lyst til at komme tilbage til den samme dyreklinik. Kundeservicen, behandlingen og håndteringen af dyret er med til at give en helhedsvurdering af hvordan oplevelsen har været. Der vil altid være nogen dyr, som ikke kan lide at være hos dyrlægen. Derfor kan dyrlægen stadig prøve at gøre alt for, at oplevelsen bliver så positiv som mulig. Dyrlægerne skal være tålmodige, have styr på dyret og gøre deres arbejde så professionelt som muligt. Hos dyrlægerne i Store Merløse og Roskilde kommer en veterinærsygeplejerske gerne med ind for at holde, hvis det er nødvendigt. Hvis du gerne vil vide mere, så skal du være velkommen til at kontakte en af klinikkerne i Roskilde eller Store Merløse. Personalet svarer på alle slags spørgsmål og vil hellere end gerne hjælpe netop dig.