identifikationskort

Giv medarbejderne adgang til virksomheden med identifikationskort

Især i større virksomheder med mange medarbejdere kan det være relevant at have identifikationskort eller nøglekort, der bruges til at komme indenfor. En praktisk måde at give medarbejderne adgang til virksomheden med identifikationskort er med en keyhanger. Keyhangers med tryk kommer i mange forskellige variationer, og kan tilpasses til netop din virksomhed.

Keyhangers kan selvfølgelig bruges til at bære nøgler i. Men i stedet for nøgler kan der for enden sidde plastiklommer til kort, som kan holde eksempelvis et identifikationskort. Plastiklommerne til kort kan tilpasses i forskellige størrelser, og kan også laves på specialmål. Så lige meget hvilken type kort, du vil have hængende i en keyhanger, kan det lade sig gøre. Det kan eksempelvis være navneskilte eller skilte med firmalogo, som kan være relevant når medarbejderne skal repræsentere virksomheden, for eksempel til en messe.

Keyhangers med tryk efter dine ønsker

Keyhangers kan bruges til mere end bare at give medarbejderne adgang til virksomheden med identifikationskort. Selve nøglesnoren kan nemlig dekoreres lige efter dine ønsker. Du kan få keyhangers med tryk af mange slags: Både helt simple, med få farver, som eksempelvis kan bære virksomhedens navn. Men også mere avancerede tryk i flere farver, som kan vise virksomhedens logo eller noget flot grafik, der kan tiltrække opmærksomhed. På den måde er en keyhanger med tryk ikke bare praktiske, når du vil give medarbejderne adgang til virksomheden med identifikationskort. De kan også fungere som reklameartikler, og indgå i virksomhedens kommunikation udadtil.

Trykket kan i høj grad bruges til at sælge virksomheden eller kommunikere et budskab. Vælg for eksempel et farverigt tryk med virksomhedens slogan. Eller et tryk, hvor kontaktdetaljer til virksomheden fremgår. En sådan keyhangers med tryk kan deles ud som reklameartikel og på den måde nærmest fungere som et visitkort, der samtidig har en praktisk funktion.

Indstik til plastlommer til kort

Når du først har skaffet flotte keyhangers med tryk er næste skridt at have de rigtige kort at sætte ind i dem. Hvis de skal bruges til identifikations- eller nøglekort, skal de ikke nødvendigvis have et interessant udseende. De skal bare sættes i en plastiklomme, der passer i størrelse. Men hvis keyhangeren skal bruges til for eksempel et navneskilt, der skal bruges som identifikation eller gøre reklame for virksomheden, kan det betale sig at gøre lidt ud af kortets udseende. Man kan få en grafiker til at lave et flot design og layout på det. Dette er med til at fuldende keyhangerens æstetiske udtryk og udnytte alle dens forskellige funktioner.

Du behøver ikke nødvendigvis bruge plastlommer til kort for enden af din keyhanger. I stedet kan der også laves et lille hul i toppen af kortet, som det kan klipses fast i. Det er især praktisk i forhold til nøglekort, som skal scannes. I øvrigt gør det hele keyhangeren lettere, både fysisk, men også i dens visuelle udtryk. Det kan derfor også være et valg, der kan overvejes, i forhold til at bruge keyhangeren til navneskilte eller firmaskilte.