Isolering

Har dit hus i Århus brug for isolering?

Hvis du bor i en bolig, som er af en lidt ældre årgang, så gruer du nok en smule for dagen, hvor regningen for varmen i løbet af året lander i din postkasse. Varme koster jo altid mange penge og udfylder ofte en stor del af budgettet, men i nogle huse og ejendomme fylder det en alt for stor del. Dette er ofte i huse, hvor isoleringen efterhånden bare ikke er helt op til standarden længere og hvor der ganske enkelt bare er bedre alternativer derude. Så hvis du ikke har lyst til den lange gåtur ned til postkassen, når du godt ved hvad der venter, så kan det være du skal overveje om dit hus måske har brug for en ny og mere effektiv isolering, så du kan begynde at spare nogle penge og måske endda skåne miljøet i samme omgang

Sådan ved du, om din isolering er god nok

Et af de største problemer som mange har, når det kommer til isolering er noget så simpelt, som at de ikke aner hvorvidt de er isoleret godt nok. Man er måske ikke lige så kyndig på det byggetekniske eller lyttede måske ikke vildt godt efter dengang ejendomsmægleren meget grundigt forklarede om hvordan der var isoleret. Der er dog heldigvis hjælp at hente til din isolering i Århus, da der nemlig også er mange firmaer som tilbyder, at du kan få kigget på dit hus. Disse virksomheder har forskellige redskaber, hvor man specifikt kan se hvor det er problemet er opstået og hvad man kan gøre for at ændre på det.

En anden måde at gøre det på er også, at man kan gå i gang med en smule research. Man kan måske endda ringe til varmeselskabet selv og spørge, hvor meget man ville forvente at en familie eller husstand på en bestemt størrelse ville bruge. Man kan spørge naboer eller venner og familie. På den måde kan man danne sig et billede af, hvor meget andre bruger og dermed se, om man selv bruger meget mere end man egentlig burde. Hvis varmeforbruget er højere end hvad det burde være, så er det en god indikator for, at det måske også er et problem med isolering.

Vælg den rette isolering og spar penge

Der findes mange forskellige typer isolering. Det kan både være f.eks. hulmursisolering, hvor man isolerer selve muren, men noget som mange også ofte overser er, at loftisolering faktisk kan betyde en virkelig stor del. Det skyldes at varme som bekendt siver opad og hvis loftet ikke er ordentligt isoleret, så fiser varmen bare lige ud i atmosfæren. Det er naturligvis ikke optimalt for din pengepung. Det er nemt at spare penge, hvis man bor i et hus der er dårligt isoleret. Her kræver det ikke den store investering før man faktisk begynder at spare penge på varmeregningen. Det er nemlig en af de investeringer, som giver ret hurtigt afkast. Så det er altså bare at give sig i kast med isolering!